Har akkurat fortært dagens middag. I dag ble det hjemmelaget tacosuppe med hjemmelaga tacokydder.....nam nam.
Denne bør du prøve.
Tacosuppe
Porsjoner 4
500 gr karbonadedeig eller kjøttdeig
2 stk mellomstore løk
2 bokser hermetiske kikerter
1 1/2 porsjon hjemmelaget tacokrydder
eller 2 poser tacokrydder.
1 1/2 liter kjøttbuljong (ferdig utblandet)
2 ss maisstivelse (maizena) utblandet i vann
Serveres med revet ost og tortillachips.
Hjemmelaget tacokrydder
(Dobbel porsjon)
4 ts paprikapulver (her brukte jeg halvparten vanlig paprikapulver og andre halvparten søt paprikapulver)
2 ts chilipulver
6 ts spisskummen
2 ts salt
1 ts pepper
1 ts hvitløkspulver
1 ts koriander
Bland alt godt sammen.
Personlig synes jeg hjemmelaget tacokrydder er mye bedre en ferdigkjøpt posekrydder. Bare prøv....:0)) Dessuten var det en liten fugl som sa at saltinnholdet er en del mindre enn ferdigkjøpt.
Denne bør du prøve.

Tacosuppe
Porsjoner 4
500 gr karbonadedeig eller kjøttdeig
2 stk mellomstore løk
2 bokser hermetiske kikerter
1 1/2 porsjon hjemmelaget tacokrydder
eller 2 poser tacokrydder.
1 1/2 liter kjøttbuljong (ferdig utblandet)
2 ss maisstivelse (maizena) utblandet i vann
- Fres løken gyllen. Ha over karbonadedeigen eller kjøttdeigen, hakk og stek det til det er gjennomstek.
- Hell buljongvannet over kjøttblandingen.
- Ha i kikertene og la det koke i ca 15 min.
- Spe med maisstivelse i en tynn stråle under omrøring til passe tykkelse.
Serveres med revet ost og tortillachips.
Hjemmelaget tacokrydder
(Dobbel porsjon)
4 ts paprikapulver (her brukte jeg halvparten vanlig paprikapulver og andre halvparten søt paprikapulver)
2 ts chilipulver
6 ts spisskummen
2 ts salt
1 ts pepper
1 ts hvitløkspulver
1 ts koriander
Bland alt godt sammen.
Personlig synes jeg hjemmelaget tacokrydder er mye bedre en ferdigkjøpt posekrydder. Bare prøv....:0)) Dessuten var det en liten fugl som sa at saltinnholdet er en del mindre enn ferdigkjøpt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar